Köpvillkor

Vi förbehåller oss rätten att ändra våra köpvillkor utan något föregående varsel. De priser och köpvillkor som var online vid beställningstillfället är det som gäller för ditt köp.

Skydd av personuppgifter

I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt PUL (personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall vår kundservice. Vi försäkrar även att vi inte kommer att sälja eller överlåta några personuppgifter.

Minimiålder

Som kund i vår webbshop måste du vara 18 år eller äldre.

Tryckfel och produktbilder

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel i alla delar av webbshoppen. Notera även att bilderna aldrig kan återge en produkts verkliga utseende. Alla produkter vi säljer kan användas i Sverige.

Priser

Alla priser i webbshoppen är angivna i svenska kronor (SEK) inklusive 25% moms.
Eventuella kostnader för postförskott och frakt tillkommer beroende på valt frakt- och leveransalternativ, se ”Frakt och leverans” nedan.

Våra rabattkoder gäller endast  på ej redan nedsatta varor, dvs reavaror omfattas inte av rabattkoder.
Alla erbjudanden gäller så långt lagret räcker, eller till utsatt datum.

Betalning

 • Payson
  Betalning sker enkelt och säkert med Payson. Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea.

  Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.
 • Klarna Faktura
  Vi erbjuder även betalning på faktura i samarbete med Klarna. Faktureringsavgift tillkommer på 29 kr
  Villkor Klarna Faktura
  .
 • Klarna Konto
  Vi kan erbjuda dig som kund att dela upp din betalning. Du väljer varje månad hur mycket du vill betala av på ditt belopp (lägst 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet) och kan alltid välja att betala av hela beloppet på en gång. Betala lägst 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet.

  Läs mer om Klarna Konto

  Villkor Klarna Konto

  Har du några ytterligare frågor eller funderingar är du välkommen att ringa Klarna på 08-120 120 10, mån-tors mellan 08.30 – 20.00, fredagar 08.30 – 17.00 och helger 10.00 – 17.00

Frakt och leverans

Normalt finns alla våra produkter i lager, om produkterna finns i vårt lager levereras normalt din order inom 7 dagar, skulle något saknas i din beställning kontaktar vi dig för nytt leveransdatum. Du har rätt att häva köpet utan kostnad vid eventuell försening av din beställning om du inte godkänner ny föreslagen leveranstidpunkt.

 • Fraktkostnad
  Fraktkostnaden är 119 kr för beställningar upp till och med 1700 kr (exkl. frakt och postförskott). Beställningar till ett värde på mer än 1700 kr (exkl. frakt och postförskott) levereras fraktfritt.
 • Ej uthämtad vara
  För ej uthämtad vara faktureras kunden den faktiska fraktkostnaden plus en avgift på 50 kr. Ej uthämtad vara omfattas inte heller av ångerrätten eller lagen om öppet köp.
 • Slutsålda varor
  Vår webbshop saknar lagersaldo vilket innebär att vi inte kan garantera att en beställd produkt inte är slutsåld. Vi kontaktar dig via e-post om en produkt är slutsåld eller om leveranstiden från leverantör förväntas överstiga 3 veckor.
 • Leveranstid
  Om varorna finns i vårt lager levererar vi normalt din beställning inom 7 dagar, i annat fall mellan 1-3 veckor. Leveranstiden anges i ordererkännandet.
 • Transportskador
  Om du upptäcker skador på ditt paket redan vid utlämningstillfället så anmäl detta direkt till ditt paketutlämningsställe i annat fall se ”Reklamationer” nedan.

Reklamationer

Om någon produkt i din beställning är skadad eller felaktig ska du reklamera den inom skälig tid från det att felet upptäckts. Om en produkt är felaktig står vi för returfrakten och ersätter dig med det belopp du betalade för produkten samt eventuell avgift för postförskott och frakt. Om du vill få ett nytt exemplar av samma produkt skickar vi en ny utan kostnad samt ersätter returfrakten.

Kontakta oss innan du reklamerar din vara via e-post Chatrin@filippasridsport.se eller telefon 070-459 70 72

Ångerrätt

Enligt distansavtalslagen har man som konsument rätt att ångra sitt köp utan anledning inom 14 dagar från det man tagit emot varorna. Varan skall återsändas i väsentligen oförändrat skick Returnerade varor ersätts fullt vid retur i oskadat skick exklusive returfraktkostnader inom 30 dagar. Du som konsument har rätt att häva köpet utan kostnad vid eventuell försening. 

Kontakta oss innan du returnerar dina varor via e-post chatrin@filippasridsport.se eller telefon 070-459 70 72 

Bytesrätt

Du har 14 dagars bytesrätt som löper från den dag du mottog din beställning. Produkten som du ska byta måste returneras i ursprungligt skick. Byter du till en annan modell av samma produkt betalar du endast returfrakten. I annat fall tillkommer kostnaden för frakt och postförskott som vid en ny beställning. Rea varor bytes ej.

Tvist

Vi strävar alltid att lösa eventuella problem i samförstånd med kunden. Men vid eventuell tvist hänvisar vi till Allmänna Reklamationsnämnden.

 • Klarna Konto: Vi kan erbjuda dig som kund att dela upp din betalning. Du väljer varje månad hur mycket du vill betala av på ditt belopp (lägst 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet) och kan alltid välja att betala av hela beloppet på en gång. Betala lägst 50 kr/mån eller 1/24 av totalbeloppet.
  Läs mer om Klarna Konto
  Villkor Klarna Konto
Leveransländer
Sverige Danmark Finland
Fraktfritt vid order över 1500kr
Gilla oss på Facebook
Besök vår Facebook-sida