Så här handlar du i vår webbshop

I vår ridsportbutik hittar du utvalda produkter till ett mycket bra pris. Vi har stor kunskap om vilka krav man som ryttare ska kunna ställa på sin egen och hästens utrustning. Den kunskapen ligger till grund för vårt val av produkter och prissättningen av dessa.

 

Hitta i butiken

Vi har organiserat produkterna i logiska kategorier i menyn till vänster, men hittar du ändå inte rätt så rekommenderar vi sökfunktionen.

Kundvagn

Beroende på typ av produkt så måste du kanske först välja vilken modell (t ex storlek och/eller färg) som du vill beställa. När dessa val är gjorda anger du vilket antal du vill beställa och klickar sedan på knappen ”Lägg till i kundvagn”.

Om du vill göra några ändringar i din kundvagn så klickar du på knappen ”Kassa” så kan du ändra antal eller ta bort en eller flera produkter ur din kundvagn.

Kassa

När du fyllt din kundvagn med de produkter du vill beställa från oss klickar du på knappen ”Kassa” som finns i kundvagnen längst upp på sidan. Då inleds själva beställningsprocessen som innebär att du:

  1. kontrollerar kundvagnens innehåll och gör eventuella ändringar
  2. registrerar dina kontakt- och leveransuppgifter
  3. slutför beställningen

 

Ordererkännande

Direkt efter att du har slutfört din beställning så får du en beställningskvittens skickat till din angivna e-postadress som ett bevis på att vi har mottagit din beställning.

Senast nästkommande arbetsdag kontrollerar vi din beställning manuellt och skickar ett ordererkännande till din e-postadress. Detta meddelande innehåller all information om din beställning inklusive uppskattad leveranstid, eventuella frakttillägg och kompletterande information.

 

Köpvillkor

Vi har samlat all vår formella information om exempelvis betalning, leverans, ångerrätt, returer och garanti på en separat sida som vi kallar köpvillkor. Det är viktigt att du har läst och förstått våra köpvillkor innan du gör en beställning hos oss. Har du några frågor är du mer än gärna välkommen att ta kontakt med oss!

 

Synpunkter

Tycker du vår butik saknar någon typ av produkt? Skicka gärna dina synpunkter till oss genom att använda vårt kontaktformulär.
 

Handla enkelt och smabbt mot postföskott 

Leveransländer
Sverige Danmark Finland
Fraktfritt vid order över 1500kr
Gilla oss på Facebook
Besök vår Facebook-sida